Stagebemiddeling

MARWEEwerkt biedt studenten de mogelijkheid om bij onze opdrachtgevers hun carrière vorm te geven in de vorm van een (afstudeer) stage. Als technisch bemiddelaar zien wij het als onze maatschappelijke plicht (MVO) om studenten te helpen bij het vinden van een goed passende (afstudeer) stage, daarnaast vinden wij het belangrijk om studenten zo snel mogelijk te laten kennismaken met hun vakgebied en ze daarin te adviseren.

Positieve invloed

Het aannemen van een stagiair(e) kan een positieve invloed hebben op uw bedrijf. Omdat zij gemotiveerd zijn om te leren en op de hoogte zijn van actuele trends in zijn of haar vakgebied. Tijdens de stageperiode staat het delen van kennis centraal. Dit kan nieuwe perspectieven bieden binnen uw bedrijf. Ook zou een stagiair op basis van kennis en ervaring simpele maar ook complexe(re) taken kunnen uitvoeren. Stagiaires zijn voor veel bedrijven een bron van nieuwe medewerkers. De stageperiode is voor werkgevers een geschikte kans om te kijken of een stagiair voldoet aan de wensen en eisen van het bedrijf.

Bedrijven gezocht

MARWEEwerkt zoekt bedrijven die onze visie delen en ambitieuze studenten met een MBO-, HBO- of universitaire opleiding (afstudeer) stagekansen willen bieden. Via ons uitgebreide netwerk verspreiden wij uw openstaande vacatures en brengen studenten in contact met u.

Kosteloze stagebemiddeling

Het plaatsen van een vacature en de bemiddeling van een stagiair(e) is gratis. Echter mocht u na afloop van een (afstudeer)stage zo tevreden zijn en onze stagiair(e) een contract willen aanbieden, rekenen wij hiervoor een eenmalige fee van € 2.000,00  (excl. BTW). Voor de overige informatie over stagebemiddeling kunt u contact met ons opnemen.