M. kennen we alweer een heel poosje, we hebben al jaren persoonlijk contact met elkaar.

M. spreekt redelijk goed Nederlands en woont in Dordrecht, hij is op zoek naar een nieuwe baan omdat hij bij zijn huidige baan niet meer zo door een deur kan met zijn huidige manager na het samengaan van een tweetal bedrijven, er is jammer genoeg een hoop intern veranderd sinds overname.

Hij zoekt een baan in Nederland die gelieerd is aan de Scheepsbouw, heeft veel ervaring in indeling van machinekamers van schepen, heeft kennis van diverse tekenpakketten zoals Autocad 2D/3D en Inventor, en M. wil in Nederland blijven wonen/werken tenzij er een mooie, bemiddelende baan in Roemenie beschikbaar zou zijn. (zie ook ervaring op zijn cv bij Damen)

"In mijn loopbaan heb ik verschillende functies bekleed en daarbij heel veel kennis en ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Hierbij valt te denken aan werktuigbouwkunde, offshore. Met name in mijn laatste functie als CAD Engineer bij VBMS heb ik vooral kennis en ervaring opgedaan in Autocad engineering en 3D Inventor. Behalve de ervaring die ik op heb gedaan als CAD Engineer op projecten waarin ik meegedaan heb zoals de schepen Endurance, Audacia en Pieter Schelte. Eén van mijn sterke punten is, het snel oppikken van nieuwe dingen en eigen maken om direct in de praktijk toe te passen. Bij ontbrekende kennis op onderzoek uitgaan om hier meer over te weten te komen en eventueel cursus te volgen.

Daarnaast heb ik een sterk onderzoekend karakter met inventiviteit en grote inzet. Een probleem zie ik als een uitdaging en bijt me hier in vast om dit tot een
goed eind te brengen"

Mocht u M. willen spreken dan horen we dat graag van u. 

CV downloaden

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u reageren op deze kandidaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen