R. heeft al een paar keer voor ons bij onze opdrachtgevers gewerkt, laatste opdrachtgever was MH Hydraulics die erg tevreden over hem was tijdens zijn laatste project , R. is een serieuze harde werker, kan goed overweg met Autocad.

R. is een van onze eerste medewerkers geweest, hij is een doorzetter, baalt onwijs dat hij na een aantal korte projecten elke keer weer thuiszit, hij is per direct beschikbaar. R. heeft een aantal maanden voor ons gewerkt bij Array, als Tekenaar met Autocad, hij kan tekenen en tekening lezen, weet hoe de logistiek in een groot bedrijf werkt en is technisch onderlegd, zijn laatste klus bij MH Hydraulics heeft hij weer via ons gedaan.

R. is een no nonsens Fries die wat ruimte nodig om zich in te kunnen werken cq leven in de producten en mensen van het bedrijf en dan kan hij als nauwkeurig werkende vent zijn steentje bijdragen. Hij vindt een stuk begeleiding en introductie in het begin bij een nieuw bedrijf belangrijk, doordat je dan meer betrokkenheid krijgt bij het bedrijf en de producten, zeker in eerste instantie als gedetacheerde.

CV downloaden

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u reageren op deze kandidaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen