Waarom u kiest voor een medewerker van MARWEEwerkt?

Omdat we gekozen hebben voor techniek en specifiek de werktuigbouwkunde, daar ligt namelijk onze ervaring.

Onze medewerkers zijn ieder van tevoren persoonlijk gesproken en afhankelijk van of u nu een ervaren rot zoekt of juist die fanatieke starter wij zoeken de passende medewerker bij uw bedrijf en bedrijfscultuur.

Als er wederzijds die belangrijke klik is om met elkaar verder te gaan zorgen wij voor het verdere verloop van het traject om zo snel mogelijk onze medewerker bij u onder te brengen. Na het starten van onze medewerker zorgen we voor afdoende contact met zowel u als onze medewerker om alles in goed banen te laten blijven verlopen.

Maak nu nog een afspraak met ons voor een persoonlijk advies voor het invullen van die ene vacature.

Kandidaten

Bekijk hieronder de kandidaten die wij aanbieden.

PDMS Designer

Graag stellen we onze zeer ervaren PDMS Designer R. V. voor.

Tekenaar Projectman G B

Graag stellen we onze kandidaat G B voor, G is een bijzondere vent die niet in een afgepast vakje past, hij heeft vele talenten en ziet zich als een veelzijdige professional cq. Tekenaar. Hij is Analytisch / Oplossingsgericht /Creatief en Rekenkundig ingesteld.

Allrounder R W

R. heeft al een paar keer voor ons bij onze opdrachtgevers gewerkt, laatste opdrachtgever was MH Hydraulics die erg tevreden over hem was tijdens zijn laatste project , R. is een serieuze harde werker, kan goed overweg met Autocad.

Geo lady P N

We hebben P. persoonlijk gesproken, ze is een enthousiaste, open en vlotte dame die graag veel werkt en die het niet erg vindt veel buiten te gaan werken in haar baan. Haar vorige banen laten een praktijkgerichte werkervaring zien maar ze is ook bedreven in omgang met computers, heeft makkelijk haar diploma’s gehaald en is niet te beroerd om met haar handen in de grond te wroeten en heeft verstand van techniek met betrekking tot de Geologie. (Reisafstand vindt ze echt geen probleem, IJmuiden was haar vorige werkplek)

Scheeps CAD Engineer M C

M. kennen we alweer een heel poosje, we hebben al jaren persoonlijk contact met elkaar.

Opdrachtgevers

Bekijk hieronder een selectie uit onze tevreden opdrachtgevers.