Waarom u kiest voor een medewerker van MARWEEwerkt?

Omdat we gekozen hebben voor techniek en specifiek de werktuigbouwkunde, daar ligt namelijk onze ervaring.

Onze medewerkers zijn ieder van tevoren persoonlijk gesproken en afhankelijk van of u nu een ervaren rot zoekt of juist die fanatieke starter wij zoeken de passende medewerker bij uw bedrijf en bedrijfscultuur.

Als er wederzijds die belangrijke klik is om met elkaar verder te gaan zorgen wij voor het verdere verloop van het traject om zo snel mogelijk onze medewerker bij u onder te brengen. Na het starten van onze medewerker zorgen we voor afdoende contact met zowel u als onze medewerker om alles in goed banen te laten blijven verlopen.

Maak nu nog een afspraak met ons voor een persoonlijk advies voor het invullen van die ene vacature.

Kandidaten

Bekijk hieronder de kandidaten die wij aanbieden.

Tekenaar Projectman G B

Graag stellen we onze kandidaat G B voor, G is een bijzondere vent die niet in een afgepast vakje past, hij heeft vele talenten en ziet zich als een veelzijdige professional cq. Tekenaar. Hij is Analytisch / Oplossingsgericht /Creatief en Rekenkundig ingesteld.

Allrounder R W

R. heeft al een paar keer voor ons bij onze opdrachtgevers gewerkt, laatste opdrachtgever was MH Hydraulics die erg tevreden over hem was tijdens zijn laatste project , R. is een serieuze harde werker, kan goed overweg met Autocad.

Process Engineer R van S

Graag stellen we u voor de functie van Process Engineer onze kandidaat R van S voor.

Tekenaar kabels en leidingen O D

Graag stellen we onze kandidaat O D voor als Tekenaar kabels en leidingen.

(Junior) Stress Engineer R R

We willen graag onze kandidaat R R voorstellen als (Junior)Stress Engineer.

Senior Structural Designer D C

D is een open, gedreven en kundige vent die al bij een aantal zeer mooie bedrijven als o.a. Zeetech en Technip gewerkt heeft op projectbasis en in vast dienstverband.   Momenteel is hij weer op zoek naar een nieuwe klus, hij zou het een beloning vinden om na detachering in vaste dienst te komen bij een opdrachtgever die hem een mooie mix kan geven van uitdagend Design werk, Structural uitzoek en denkwerk, eventueel met IT gerelateerde werkzaamheden erbij. Hij zoekt geen leidinggevende, coördinerende baan maar een die hem bezighoudt met allerlei constructies met diverse 3D teken- en rekenprogramma’s.   D woont momenteel in Moordrecht maar heeft vrouw en kind in Spanje, hij is per direct beschikbaar.   Naast zijn cv hebben kunnen we een beknopt karakterreport toesturen.   Wilt u hem spreken dan maken we graag een afspraak voor een persoonlijke afspraak met elkaar.

Opdrachtgevers

Bekijk hieronder een selectie uit onze tevreden opdrachtgevers.