Voor onze zeer goede Scheepsbouwkundige klant willen we JOU als een goede QHSE Coördinator / KAM Manager hebben, je bent samen met
het managementteam verantwoordelijk voor het verbeteren van de QHSE prestatie in de vestigingen Zwijndrecht, Dordrecht en Yerseke.
Je bent goed in het aanbrengen van structuur, zorgt voor naleving van zowel klantenvereisten als de geldende wet- en regelgevingen.

Je bent een drijvende kracht achter de cultuurverandering op je vakgebied.
Je hebt een zichtbare rol in de veranderingsprocessen in de organisatie.
Je brengt kennis en ervaring in het MT team en de werf, en je geeft coachend leiding.
Je rapporteert aan de adjunct directeur en directeur eigenaar.

De komende jaren heb je, samen met het certificatiebureau, de taak om ISO 9001 (2015) en VCA certificering en de aansluiting
met de standaarden van de werven te realiseren.                                      

Je hebt minimaal MBO/HBO opleiding HVK of gelijkwaardig, bent ervaren in het verbeteren van de veiligheidscultuur en -prestatie in bedrijven. Je hebt ervaring met het opzetten van en werken met managementsystemen, ervaring met milieu- en kwaliteitszorg.
Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent ambitieus, Initiatiefrijk en ondernemend.
Je denkt in oplossingen, bent resultaatgericht, gericht op kwaliteit en naast een teamplayer ook zeer zelfstandig. Kennis van de scheepvaart is een pré.

Als QHSE coördinator ben je een spin in het web en zowel het gezicht binnen de organisatie als naar buiten. Je onderhoudt nauwe contacten met afdelingen als productie, logistiek, bankwerkerij, het ontwerpbureau, timmerwerkplaats, elektro en sales.
Buiten het bedrijf heb je nauwe contacten met overheden en de bedrijfssector.

Een interessante baan bij een interessant en veelzijdig bedrijf en een enthousiaste groep collegas. Naast een marktcomfort salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Zorg jij bij onze Scheepsbouwkundige klant voor de juiste veiligheid, goede kwaliteit en een gezond werkmilieu...

Reageer dan op deze baan! 

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u reageren op deze vacature? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen