Onze Westlandse opdrachtgever is een internationaal opererend, vooraanstaande tuinbouw toeleverancier. Ze ontwikkelen, produceren en bouwen in eigen beheer complete kassenbouwprojecten en zijn specialist op gebied van kassen en verwarmingssystemen. Ze realiseren productiekassen, laboratoria, cabrioletkassen, bedrijfsruimtes, tuincentra en turnkey projecten en hebben een eigen R&D afdeling. Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel en samen met hun klanten wordt in het bouwproces gezocht naar verbeteringen op het gebied van onder andere energie en klimaatbeheersing.

Als Manager Engineering van de afdeling kassenbouw geef je operationeel leiding aan de afdeling werkvoorbereiding.

Je bewaakt de afdelingsplanning en voorbereidingsdoorlooptijd van projecten, die vooral in het buitenland worden gerealiseerd.

Je geeft informatie over de technische mogelijkheden, bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de projecten en verantwoordelijk voor het reserveren en inkopen van de juiste materialen.

In deze functie is het van belang dat je veel verschillende taken tegelijkertijd kunt uitvoeren zonder het overzicht te verliezen. Kennis van techniek is een harde eis.

 

Je hebt een afgeronde Technische opleiding op HBO-niveau
Ervaring in de kassenbouwsector is een MUST!
Aantoonbare leidinggevende ervaring
Ervaring en beheersing van AutoCad, MS Office en bij voorkeur ISAH
Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
Geen 9 tot 5 mentaliteit 
Bent bereid om naar het buitenland te reizen
Initiatiefrijk, pro-actief en de technisch specialist.

Bent u van plan om te VERKASSEN naar dit mooi(ere) bedrijf en heeft u aantoonbare ervaring in deze specifieke branche...

Reageer dan op deze baan!

 

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u reageren op deze vacature? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen