Voor een ondernemende (Junior) Account Manager die zich verder wil verdiepen in innovatieve akoestische oplossingen voor de industrie hebben we een mooie commerciële uitdaging.


Onze klant is een krachtig familiebedrijf in het midden van Nederland, waar innovatieve en technisch hoogwaardige producten worden geproduceerd. Er werken in totaal ruim 180 medewerkers die worden aangestuurd door een inspirerende jonge directie met een heldere visie voor de toekomst

Als (Junior) Account Manager leer je de kneepjes van het vak van je collega's die veel ervaring in huis hebben omdat Akoestiek en geluidsbeheersing een specifiek vakgebied is.
Je werkt met bestaande klanten waar al eerder oplossingen zijn geboden en je zal daarbij ook aanvragen krijgen vanuit een aantrekkende markt.

Maar je echte successen ga je uiteraard bij jouw nieuwe contacten halen.

Binnen het programma zijn er productgroepen die al vaker zijn toegepast, in deze minder complexe markt krijg je de kans je commerciële capaciteiten nog verder te ontwikkelen.

Je komt bij productiebedrijven, machinebouwers en grote installaties op het gebied van zuivering van vloeistoffen door heel Nederland

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in een technische of commerciële richting en jaren actieve verkoopervaring met een sterke voorkeur voor buitendienst verkoop in een technische B2B omgeving
Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift en Duits is een pré

Verder heb je een passie voor techniek en heb je je commerciële competenties ontwikkeld je bent communicatief sterk, zie je overal kansen en mogelijkheden en werkt graag met mensen.

Zo heb je vanaf je eerste vakantiebaantjes je geld verdiend door doen, durven en ondernemen.

Nu kan je je passie combineren met je verkoopvaardigheden en je krijg je daarbij de mogelijkheid
om je echt als specialist te ontwikkelen

Ben jij de oorverdovende, vernieuwende (Junior) Account Manager die onze klant het zwijgen oplegt van blijdschap...

Reageer dan op deze baan?

 

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u reageren op deze vacature? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen