Ben jij of bent u werkzaam in de techniek en op zoek naar een nieuwe stap in uw loopbaan?

Wij willen in een echt persoonlijk gesprek samen met u alle mogelijkheden bekijken die nodig zijn om die nieuwe stap mogelijk te maken.

Helemaal afhankelijk van uw ervaring en wensen zoeken we een passende opdrachtgever die aan uw specifieke wensen en ervaring voldoet.

Bij interesse van onze opdrachtgever gaan we altijd mee op gesprek wat u een hoop tijd en misschien ook wel stress kan schelen, wij kennen namelijk onze contactpersonen en weten waar we moeten zijn.

Als er wederzijds die belangrijke klik is om met elkaar verder te gaan zorgen wij voor het verdere verloop van het traject om u zo snel mogelijk bij onze opdrachtgever onder te brengen.

Maak nu nog een afspraak met ons voor een persoonlijk gesprek.

Vacatures

Bekijk hieronder de vacatures die wij aanbieden.

Service Coördinator Offshore Tools

We zoeken een zelfstandige, klantgerichte en communicatief vaardige Service Coördinator die verantwoordelijk is voor de realisatie van de servicewerkzaamheden van on- en offshore projecten. Je bent een zelfstandig persoon die de Coördinator is tussen diverse partijen en in samenwerking met hen een kwalitatief goed eindproduct oplevert. Daarnaast ben je als Service Coördinator goed in:

Systeem Engineer Offshore Tools

MARWEEwerkt zoekt een Systeem Engineer die onze klant naar grote hoogte tilt, die verantwoordelijk is voor ontwikkeling van nieuwe randapparatuur ter ondersteuning van hun producten. Het is jouw taak als Systeem Engineer om voor deze randapparatuur een functionele specificatie op te stellen en een gespecialiseerde toeleverancier bij het detail ontwerp van deze randapparatuur te begeleiden.

Work Planner offshore (E)

We are asap looking for a Work Planner for our offshore client.

Jachtbouw Monteur

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het bouwen van luxe custom built motorjachten van 15 tot 45 meter. Teamgeest, klantgerichtheid en het streven naar perfectie zijn belangrijke waarden. Vanwege veel orders zijn zij op zoek naar versterking van hunafdeling Techniek. Je gaat o.a. monteren van machines, werktuigen, onderdelen, koppelingen, leidingwerk, afsluiters aan boord van luxe jachten. Volgens de tekening of de meest efficiënte indeling welke door jou ter plekke of in overleg met voorman of teamleider wordt bepaald.Inmeten en samenstellen van pijpstukken volgens schema, tekening volgens inzicht of in overleg met collega monteur of teamleider

Manager Engineering Kassenbouw

Onze Westlandse opdrachtgever is een internationaal opererend, vooraanstaande tuinbouw toeleverancier. Ze ontwikkelen, produceren en bouwen in eigen beheer complete kassenbouwprojecten en zijn specialist op gebied van kassen en verwarmingssystemen. Ze realiseren productiekassen, laboratoria, cabrioletkassen, bedrijfsruimtes, tuincentra en turnkey projecten en hebben een eigen R&D afdeling. Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel en samen met hun klanten wordt in het bouwproces gezocht naar verbeteringen op het gebied van onder andere energie en klimaatbeheersing.

(Junior) Account Manager

Voor een ondernemende (Junior) Account Manager die zich verder wil verdiepen in innovatieve akoestische oplossingen voor de industrie hebben we een mooie commerciële uitdaging.

Lead Electrical Engineer Power Systems

“Is engineering your passion, and do you want to be part of the technology innovator? Then you just might be our new Lead Electrical Engineer!”

QHSE Coördinator / KAM Manager Scheepsbouw

Voor onze zeer goede Scheepsbouwkundige klant willen we JOU als een goede QHSE Coördinator / KAM Manager hebben, je bent samen met het managementteam verantwoordelijk voor het verbeteren van de QHSE prestatie in de vestigingen Zwijndrecht, Dordrecht en Yerseke. Je bent goed in het aanbrengen van structuur, zorgt voor naleving van zowel klantenvereisten als de geldende wet- en regelgevingen. Je bent een drijvende kracht achter de cultuurverandering op je vakgebied.Je hebt een zichtbare rol in de veranderingsprocessen in de organisatie. Je brengt kennis en ervaring in het MT team en de werf, en je geeft coachend leiding. Je rapporteert aan de adjunct directeur en directeur eigenaar.

Sales Engineer Process Automation

In deze veeleisende buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de groei en omzettargets van je eigen klantengroep. Doordat je intensief contact onderhoudt met zowel bestaande als potentiële relaties weet je wat er bij hen en in hun branche speelt. Je bent adviseur en sparringpartner van onze klanten en bewijst daarmee je toegevoegde waarde. Daarmee kiezen klanten voor ons in hun tenders en aanbestedingen. Zij zijn succesvol dankzij ons en wij realiseren onze targets en bouwen onze marktleiderspositie verder uit in Process Automation.

Stress Engineer Aerospace

Our client is the UK’s leading independent aerospace company, specializing in aircraft maintenance, modifications and support services. With offices in Australia, Canada and Netherlands they are perfectly placed at the forefront of today’s Aerospace industry. 

Tekenaar (Constructeur)

Voor onze klant die gevelonderhoudsinstallaties produceert en monteert die toegepast worden voor o.a. gevelreiniging, glasbewassing en plaatsing van lichtreclames zoeken we een Tekenaar Plus.

Tekla tekenaar

We zijn per direct op zoek naar jonge (sorry) kneedbare, gretige Tekla Tekenaars voor een van onze opdrachtgevers uit regio Leiden.

Eindelijk eens iemand van een detacheringsbureau die weet waarover je praat...

Toine, Kandidaat

Heel erg bedankt voor je inzet en moeite!

Kujtim, Tekenaar, Enerco

In het zoekproces naar de geschikte baan heeft MARWEEwerkt een constructieve bijdrage geleverd, waar ik een goed gevoel en een mooie baan aan over gehouden heb.

Olav, Junior Mechanical Engineer, Mapper

Door het niet accepteren van een nee van de opdrachtgever en het vastbijten van Marcel daarna, heb ik een leuke uitdagende baan gevonden.

Michiel, (Ass.) Project Manager, Rijndijk

De tijd vliegt voorbij en nog steeds naar mijn zin...

Elias, Draftsman, Seaway Heavy Lifting