Ben jij of bent u werkzaam in de techniek en op zoek naar een nieuwe stap in uw loopbaan?

Wij willen in een echt persoonlijk gesprek samen met u alle mogelijkheden bekijken die nodig zijn om die nieuwe stap mogelijk te maken.

Helemaal afhankelijk van uw ervaring en wensen zoeken we een passende opdrachtgever die aan uw specifieke wensen en ervaring voldoet.

Bij interesse van onze opdrachtgever gaan we altijd mee op gesprek wat u een hoop tijd en misschien ook wel stress kan schelen, wij kennen namelijk onze contactpersonen en weten waar we moeten zijn.

Als er wederzijds die belangrijke klik is om met elkaar verder te gaan zorgen wij voor het verdere verloop van het traject om u zo snel mogelijk bij onze opdrachtgever onder te brengen.

Maak nu nog een afspraak met ons voor een persoonlijk gesprek.

Vacatures

Bekijk hieronder de vacatures die wij aanbieden.

Jachtbouw Monteur

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het bouwen van luxe custom built motorjachten van 15 tot 45 meter. Teamgeest, klantgerichtheid en het streven naar perfectie zijn belangrijke waarden. Vanwege veel orders zijn zij op zoek naar versterking van hunafdeling Techniek. Je gaat o.a. monteren van machines, werktuigen, onderdelen, koppelingen, leidingwerk, afsluiters aan boord van luxe jachten. Volgens de tekening of de meest efficiënte indeling welke door jou ter plekke of in overleg met voorman of teamleider wordt bepaald.Inmeten en samenstellen van pijpstukken volgens schema, tekening volgens inzicht of in overleg met collega monteur of teamleider

Sales Engineer Process Automation

In deze veeleisende buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de groei en omzettargets van je eigen klantengroep. Doordat je intensief contact onderhoudt met zowel bestaande als potentiële relaties weet je wat er bij hen en in hun branche speelt. Je bent adviseur en sparringpartner van onze klanten en bewijst daarmee je toegevoegde waarde. Daarmee kiezen klanten voor ons in hun tenders en aanbestedingen. Zij zijn succesvol dankzij ons en wij realiseren onze targets en bouwen onze marktleiderspositie verder uit in Process Automation.

Tekenaar/ constructeur (Shipcontructor)

We zijn op zoek naar een Tekenaar/ constructeur 

Duitstalige Account Manager Export

We zoeken een Duitstalige Account Manager Export

Nupas Hull Tekenaar Constructeur

Nupas Hull Tekenaar Constructeur

Nupas Cadmatic Tekenaar Constructeur

Nupas Cadmatic Tekenaar Constructeur

Vrachtwagenmonteur

Voor onze klant in regio Mijdrecht zoeken we een allround bedrijfswagenmonteur en/of vrachtwagenmonteur. Je gaat zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verrichten aan vrachtwagens, trailers en ander vergelijkbaar materiaal van hun klanten. 

Stress Engineer Aerospace

Our client is the UK’s leading independent aerospace company, specializing in aircraft maintenance, modifications and support services. With offices in Australia, Canada and Netherlands they are perfectly placed at the forefront of today’s Aerospace industry. 

Tekla tekenaar

We zijn per direct op zoek naar jonge (sorry) kneedbare, gretige Tekla Tekenaars voor een van onze opdrachtgevers uit regio Leiden.

De tijd vliegt voorbij en nog steeds naar mijn zin...

Elias, Draftsman, Seaway Heavy Lifting

Bij MARWEEwerkt is het contact altijd goed, ondanks afstand werknemer en werkgever wordt er vaak interesse getoond voor werk en privé, dit zorgt voor een hechte band, voor mij is dit positief waardoor ik met meer plezier en passie mijn werk doe.

Herwin, Tekenaar, MSN

Heel erg bedankt voor je inzet en moeite!

Kujtim, Tekenaar, Enerco

In het zoekproces naar de geschikte baan heeft MARWEEwerkt een constructieve bijdrage geleverd, waar ik een goed gevoel en een mooie baan aan over gehouden heb.

Olav, Junior Mechanical Engineer, Mapper

Eindelijk eens iemand van een detacheringsbureau die weet waarover je praat...

Toine, Kandidaat