sponsor de Zoetelaar 1

Sponsoring financiering nieuwe bus de Zoetelaar, Ipse, Zoetermeer

Als detacheringbureau voor technisch personeel levert MARWEEwerkt een bijdrage voor de financiering van een nieuwe bus voor Lunchcafé De Zoetelaar, Ipse de Bruggen. Voor 2016 tot en met 2021 heeft MARWEEwerkt een 5 jarig sponsortraject afgesloten.

Waarom?

Omdat het denk goed is om mensen met een verstandelijke beperking te helpen en financieel te ondersteunen bij hun werk en werkzaamheden.

Lunchcafé De Zoetelaar is een bijzonder lunchcafé, er werken enthousiaste mensen met een verstandelijke beperking. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen. Samen zorgen zij dat u kunt genieten van alles wat De Zoetelaar biedt. Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. De bediening is vriendelijk, attent en stipt.

Door de vele buitenactiviteiten en verzorging van catering liep de Zoetelaar tegen logistieke problemen aan, met de nieuwe bus wordt dus voorzien in deze behoefte. Samen met MARWEEwerkt en nog een aantal Zoetermeerse bedrijven werd de bus door hun sponsorbijdrage mogelijk gemaakt.

Waarom juist dit project?

Omdat we vaak veel kunnen leren van deze mensen in al hun eenvoud, tevredenheid en vrolijk zijn.

Zelf meedoen?

Adres is Lunchcafé de Zoetelaar / Chocolaterie Choco Toko, Dorpsstraat 99, 2712 AE Zoetermeer, Telefoon: 079 - 3168322 en mailadres: zoetelaar@ipsedebruggen.nl