Wie we zijn

Onze ervaring met detacheren van werktuigbouwkundige medewerkers gaat terug tot 2003 en het is tot nu nog steeds de drijfveer om de juiste medewerker bij de juiste opdrachtgever te brengen.

Omdat we zelf Werktuigbouwer zijn hebben we veel werktuigbouwkundige ervaring opgedaan en weten we over het algemeen goed wat onze medewerkers en opdrachtgevers zoeken en/of willen.

Onze medewerkers kunnen door middel van detachering projectmatig, of door werving & selectie direct bij de opdrachtgever in dienst gaan. Ook is er na detachering de mogelijkheid om over te gaan in dienstverband bij de opdrachtgever.

Voor een echt persoonlijk gesprek voor de volgende stap in uw loopbaan of de vervulling van juist die ene vacature kunt u bij ons terecht.

Visie

Onze visie is dat een goed geholpen opdrachtgever beter is dan een opdrachtgever waar koste wat het kost een medewerker geplaatst wordt.

Een medewerker is voor ons even belangrijk als een opdrachtgever. De medewerkers en de juiste match geven meerwaarde die MARWEEwerkt biedt.

Onderscheid

Wij willen ons onderscheiden door onze persoonlijke manier van detacheren, door écht tijd nemen om de medewerkers persoonlijk te spreken en te leren kennen en beoordelen welke eigenschappen en ervaring het best gaan passen bij een van onze opdrachtgevers.

Daarnaast kennen wij bij de opdrachtgever het juiste aanspreekpunt en weten we wat die zoekt voor zijn of haar afdeling(en) om daar de best passende medewerker voor te stellen.