Al bijna 15 jaar zijn wij toeleverancier voor diverse takken van industrie. Wij bewerken vrijwel alle metaal- en kunststofsoorten met verschillende technieken. Grote of kleine series, onderdelen of complete eindproducten, machines op maat, montage en eigen transport, de mogelijkheden binnen de Elmar Groep zijn talrijk.

Onze kracht ligt in het zogenaamde 'one-stop-shopping-principe'. Wij bieden onze klanten een zeer breed scala aan producten en diensten en hanteren hiervoor één efficiënt loket. Alle wensen worden door ons vertaald naar de desbetreffende divisie. Dankzij de veelzijdigheid van ons bedrijf kunnen wij een compleet stuk maatwerk leveren, ook voor wat betreft service. Maatwerk met een professionele 'plus', waarbij de 'plus' staat voor meedenken met de klant, vakkundig advies, begeleiding van het gehele traject én passie voor het vak. De Elmar Groep bestaat uit 100+ professionals met passie!

De Elmar Groep bestaat uit Elmar Metaal, Lasertechniek, Houtbewerking, Constructie- en Machinebouw, Toelevering, RVS Tank- en Apparatenbouw, CNC Verspaning en Tansport.

Website
http://www.elmargroep.nl/