MARWEEwerkt doet mee aan Vredestein Rally 2015

Geplaatst op: 25 juni 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Tijdens de Nationale Auto8Daagse organiseert Autovisie op zaterdag 27 juni de Vredestein Rally 2015. Deze rally is de ultieme kans om kennis te maken met het rallyrijden. Met hulp van het zogenaamde ‘bolletje-pijltjesysteem’ is een route uitgezet door centraal Nederland. U hoeft geen ervaren rallyrijder te zijn om te kunnen deelnemen, het enige wat u nodig heeft is uw eigen auto en een gezellige medepassagier. Onderweg krijgt u tal van (foto)opdrachten die u moeten vinden of uitvoeren. Het wordt een dag vol teamwork, competitie en gezelligheid.

Nieuwe opdrachtgever...

Geplaatst op: 22 juni 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Vandaag mogen we onze nieuwe opdrachtgever Cartec Amsterdam B.V. te Amsterdam welkom heten, door middel van onze expertise op aanname- en arbeidsvoorwaardengesprekken gaat  per 1 juli  2015 een medewerker bij hen in dienst als Magazijn medewerker/koerier.

Chinese ontwerpklus voor Fokker

Geplaatst op: 15 juni 2015, in: Technisch nieuws

Ingenieurs van het Nederlandse luchtvaartbedrijf Fokker gaan de Chinese vliegtuigfabrikant Comac helpen bij het ombouwen van het passagierstoestel ARJ21-700 in een zakenjet. 

Vooruitzichten staalsector volgens Moody's stabiel

Geplaatst op: 09 juni 2015, in: Technisch nieuws

De vooruitzichten voor de Europese staalindustrie zullen voor heel 2015 stabiel blijven.                      

Belgisch leger test Nederlandse hypermoderne gevechtsvesten

Geplaatst op: 01 juni 2015, in: Technisch nieuws

Het Belgische leger gaat hypermoderne gevechtsvesten van Nederlandse makelij (Thales)testen. Als de vesten bevallen, dan volgt mogelijk een grote order.

NEN 4400-1 via SNA

Geplaatst op: 26 mei 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Vanaf mei 2015 gaan we met de SNA in zee voor certificatie van de NEN 4400-1, dus voor u als opdrachtgever nog steeds genoeg redenen om voor medewerkers van MARWEEwerkt te kiezen.

Bedrijfsleven betaalt rekeningen sneller

Geplaatst op: 18 mei 2015, in: Technisch nieuws

Bedrijven betalen hun rekeningen sneller dan in de afgelopen dertien jaar het geval was. Gemiddeld doen ze er 43,4 dagen over.

Productie industrie groeit weer na maanden van krimp

Geplaatst op: 11 mei 2015, in: Technisch nieuws

De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was afgelopen maart 1,6 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar geleden. Daarmee is het de eerste stijging in vijf maanden.   

Ballast Nedam voorlopig gered van ondergang

Geplaatst op: 29 april 2015, in: Technisch nieuws

Ballast Nedam is voorlopig van de ondergang gered. Het bouwbedrijf heeft een akkoord gesloten met zijn banken en samenwerkingspartners, waardoor de financiële positie aanzienlijk verbetert. 

Goede resultaten voor moederbedrijf DAF

Geplaatst op: 21 april 2015, in: Technisch nieuws

De Amerikaanse vrachtwagenfabrikant Paccar heeft in het eerste kwartaal van het jaar meer winst geboekt, op een hogere omzet dan een jaar eerder.