Nieuwe medewerker en opdrachtgever...

Geplaatst op: 05 februari 2016, in: MARWEEwerkt nieuws

Vandaag mogen we onze (her)nieuw(d)e medewerker Rene van der Wees weer welkom heten, hij is gestart als Magazijn Medewerker bij onze nieuwe opdrachtgever MH Hydraulics te Spijkenisse.

Leverancier waterzuiveringssystemen uit Nederland wordt actief in Iran

Geplaatst op: 26 januari 2016, in: Technisch nieuws

Leverancier waterzuiveringssystemen uit Nederland wordt actief in Iran 

Franse wapenindustrie had een goed jaar

Geplaatst op: 18 januari 2016, in: Technisch nieuws

De Franse wapenindustrie heeft vorig jaar bijna twee keer zoveel als in 2014 aan definitieve orders binnengesleept voor een totaal van 16 miljard euro.

Nieuwe opdrachtgever...

Geplaatst op: 05 januari 2016, in: MARWEEwerkt nieuws

Deze week mogen we onze nieuwe opdrachtgever Elmar / Tebumo B.V. te Gorinchem welkom heten, door middel van onze werving & selectie procedure is per 4 januari 2016 onze kandidaat Geert-Jan gestart als Bedrijfsleider bij Elmar/Tebumo. Tebumo is onderdeel van de Elmar Groep.

Zoetermeers bedrijf LG Sonic pakt blauwalg milieuvriendelijk aan

Geplaatst op: 21 december 2015, in: Technisch nieuws

In vele landen over de hele wereld pakt LG Sonic uit Zoetermeer het algenprobleem met een milieuvriendelijk systeem in water aan. Het resultaat is verbluffend. Wethouder Robin Paalvast hoorde van de innovatieve oplossing en ontdekte, dat de uitvinder in Zoetermeer is gehuisvest.

Een fikse order voor VDL elektrische bussen

Geplaatst op: 17 december 2015, in: Technisch nieuws

Het regionaal openbaar vervoer in en rond de eigen thuisstad Eindhoven van de Brabantse industriegroep VDL gaf de order om veertig elektrische bussen te leveren.

Fluor neemt Nederlands bedrijf met 180-jarige historie over

Geplaatst op: 08 december 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Dienstverlener aan de olie- en gasindustrie Stork wordt overgenomen door het Amerikaanse conglomeraat Fluor Corporation. Een profiel van het Nederlands bedrijf met een 180-jarige historie.

Even ontspannen, nieuws met een glimlach...

Geplaatst op: 01 december 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Even ontspannen, nieuws met een glimlach... (9)

Nieuwe opdrachtgever...

Geplaatst op: 23 november 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Binnenkort mogen we onze nieuwe opdrachtgever Tebumo B.V. te Gorinchem welkom heten, door middel van onze werving & selectie procedure gaat per 4 januari 2016 onze kandidaat Geert-Jan starten als Bedrijfsleider. Tebumo is onderdeel van de Elmar Groep.

Nederlandse sportwagenbouwer Saker Sportscars gaat Etten-Leur verlaten

Geplaatst op: 23 november 2015, in: Technisch nieuws

Nieuwe eigenaren zetten productie voort De Nederlandse sportwagenbouwer Saker Sportscars heeft haar merkrechten verkocht. De stap was volgens het merk noodzakelijk om het bedrijf verder te laten groeien. Gevolg van de overname is dat Saker Sportscars het Brabante Etten-Leur zal verlaten. Saker verlaat Nederland echter niet.