Belgisch leger test Nederlandse hypermoderne gevechtsvesten

Geplaatst op: 01 juni 2015, in: Technisch nieuws

Het Belgische leger gaat hypermoderne gevechtsvesten van Nederlandse makelij (Thales)testen. Als de vesten bevallen, dan volgt mogelijk een grote order.

NEN 4400-1 via SNA

Geplaatst op: 26 mei 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Vanaf mei 2015 gaan we met de SNA in zee voor certificatie van de NEN 4400-1, dus voor u als opdrachtgever nog steeds genoeg redenen om voor medewerkers van MARWEEwerkt te kiezen.

Bedrijfsleven betaalt rekeningen sneller

Geplaatst op: 18 mei 2015, in: Technisch nieuws

Bedrijven betalen hun rekeningen sneller dan in de afgelopen dertien jaar het geval was. Gemiddeld doen ze er 43,4 dagen over.

Productie industrie groeit weer na maanden van krimp

Geplaatst op: 11 mei 2015, in: Technisch nieuws

De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was afgelopen maart 1,6 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar geleden. Daarmee is het de eerste stijging in vijf maanden.   

Ballast Nedam voorlopig gered van ondergang

Geplaatst op: 29 april 2015, in: Technisch nieuws

Ballast Nedam is voorlopig van de ondergang gered. Het bouwbedrijf heeft een akkoord gesloten met zijn banken en samenwerkingspartners, waardoor de financiële positie aanzienlijk verbetert. 

Goede resultaten voor moederbedrijf DAF

Geplaatst op: 21 april 2015, in: Technisch nieuws

De Amerikaanse vrachtwagenfabrikant Paccar heeft in het eerste kwartaal van het jaar meer winst geboekt, op een hogere omzet dan een jaar eerder. 

Caravanverkoop is weer gestegen

Geplaatst op: 15 april 2015, in: Technisch nieuws

Na jaren van dalende verkoopcijfers voor caravans is de verkoop in het eerste kwartaal van dit jaar gestegen. Er werden ruim 1400 caravans verkocht, 4,1 procent meer dan in de eerste drie maanden van vorig jaar

Aanleg molens nieuw Nederlands windpark van start

Geplaatst op: 08 april 2015, in: Technisch nieuws

Eneco en het Japanse bedrijf Mitsubishi zijn begonnen met het aanleggen van de windmolens op het nieuwe windpark nabij zandvoort.

Nieuwe opdrachtgever...

Geplaatst op: 25 maart 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Vandaag mogen we onze nieuwe opdrachtgever RijnDijk Construction B.V. te Eindhoven welkom heten, door middel van onze werving & selectie procedure gaat  per 7 april 2015 onze kandidaat Michiel starten als assistent Project Manager. RijnDijk Construction is onderdeel van de Andus Group.

Het nieuwe werken, staand, nu ook bij MARWEEwerkt...

Geplaatst op: 12 maart 2015, in: MARWEEwerkt nieuws

Ook bij ons wordt vanaf deze maand staand achter de computer, vergadertadel enz. gewerkt.